Bucureştean filmat vineri în timp ce ”pescuia” în mijlocul unei străzi inundate. Ce i-au urat şoferii - VIDEO

Românul face întotdeauna haz de necaz.

Bucureştean filmat vineri în timp ce ”pescuia” în mijlocul unei străzi inundate. Ce i-au urat şoferii - VIDEO Bucureştean filmat vineri în timp ce ”pescuia” în mijlocul unei străzi inundate. Ce i-au urat şoferii - VIDEO

Românul face întotdeauna haz de necaz. După furtuna de vineri, un bărbat din Bucureşti a fost filmat în timp ce se prefăcea că pescuieşte în mijlocul străzii, în zona Mihai Bravu.

În clipul video postat pe Facebook, omul stă pe un scaun în mijlocul străzii şi pescuieşte. El purta o pereche de cizme şi se prefăcea că trage de o undiţă de pescuit, care avea un peşte agăţat în fir.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.