Bucureşti: Până la autobuze electrice şi şosele suspendate avem poza asta care ne arată realitatea

Primăria Bucureşti ne promite neîncetat diverse lucruri ...

Bucureşti: Până la autobuze electrice şi şosele suspendate avem poza asta care ne arată realitatea Bucureşti: Până la autobuze electrice şi şosele suspendate avem poza asta care ne arată realitatea

Primăria Bucureşti ne promite neîncetat diverse lucruri. Am fost „ameninţaţi” cu o revoluţie în trafic, care, din păcate (sau din fericire) se lasă aşteptată. Până atunci însă, situaţia din Drumul Taberei stă în felul următor, după cum bine spune Mihai Epure pe Facebook: „În Drumul Taberei noi ducem troleul la destinaţie, nu ca pămpălăii din celelalte cartiere.”

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.