Bugati Veyron Pegaso Edition

De parcă Veyron nu ar fi suficient de scump şi de rar, unii găsesc resurse inepuizabile pentru a depăşi limitele exclusivismului.

Bugati Veyron Pegaso Edition Bugati Veyron Pegaso Edition
În Emiratele Arabe nu este neobişnuit să vezi multe maşini scumpe, dar, până şi acolo, un Bugati ediţie specială devine o atracţie pentru toată lumea. Despre maşina surprinsă de un user al forumului forum.e46fanatics.com se ştie doar că este proprietatea unui om de afaceri ucrainean, care mai deţine un Mercedes SLR alb şi un Pagani Zonda F galben... şi probabil încă vreo câteva bijuterii cu sute de cai putere şi preţuri astronomice. Totuşi, de ce "Pegaso"?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.