Bugatti a lansat Divo. Un hypercar de 1500 de CP şi 5 milioane de euro - FOTO-VIDEO

Unicitatea modelului se extinde până la cabină ...

Bugatti a lansat Divo. Un hypercar de 1500 de CP şi 5 milioane de euro - FOTO-VIDEO Bugatti a lansat Divo. Un hypercar de 1500 de CP şi 5 milioane de euro - FOTO-VIDEO

Bugatti Divo a fost una dintre cele mai aşteptate maşini de la Pebble Beach. Proiectat pentru a revigora tradiţia companiei în ceea ce priveşte construcţia caroseriei, Divo are un design unic, care are prea puţin de-a face cu Chiron. Multe schimbări de stil s-au axat pe îmbunătăţirea aerodinamicii, iar Bugatti spune că modificările au dus la o forţă de apăsare de 90 kg.

Pornind din faţă, modelul Dvio are un nou look, cu prize de aer mai mari şi un spoiler frontal mai larg. Aceste schimbări ajută la îmbunătăţirea semnificativă a forţei de apăsare. Frânele sunt răcite de patru surse independente de aer pe fiecare parte a vehiculului: aerul curge dintr-o de deasupra barei de protecţie din faţă, din prizele de pe aripile din faţă, dintr-o intrare pe radiatorul frontal şi apoi din difuzoarele din faţa anvelopelor.

Revenind la motor, este vorba de un W16 de 8.0 litri cu patru turbocompresoare, care continuă să producă 1.500 CP. Viteză maximă este limitată la 380 km / h. 

Unicitatea modelului se extinde până la cabină. În timp ce maşina are un interior în două tonuri cu tapiţerie Divo Gray Alcantara şi accente contrastante Divo Racing Blue, în altă parte, există o carcasă din fibră de carbon cu accente metalice gri din sticlă anodizată. De asemenea, şoferii vor găsi la interior cotiere mai mari, precum şi un volan cu padele mai mari.

Maşina este numită după pilotul francez de curse francez Albert Divo, iar producţia va fi limitată la 40 de unităţi.

Preţul noului model va fi de aproximativ 5 milioane de euro.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.