Bugatti Chiron construit din piese LEGO ajunge în România - FOTO

Replica unică, la scară 1:1, a modelului Bugatti Chiron va fi expusă la Bucureşti.

Bugatti Chiron construit din piese LEGO ajunge în România - FOTO Bugatti Chiron construit din piese LEGO ajunge în România - FOTO

Un Bugatti Chiron construit din piese LEGO ajunge în România. Modelul va fi expus la showroom-ul eMAG Băneasa pe 26 septembrie şi poate fi admirată până pe 2 octombrie 2019.

Construcţia la scară 1:1 a integrat peste 1.000.000 de piese LEGO şi este alimentată cu motoare LEGO Power Function. Cu 2.304 motoare, 4.032 roţi dinţate şi 2.016 osii, modelul de 1,5 tone are la dispoziţie  5,3 CP şi un cuplu estimat de 92 Nm, atingând o viteză de peste 20 km/h. 

Pentru realizarea proiectului s-au creat pentru prima dată noi tipuri de cărămizi transparente iar anumite piese portante ale maşinii au fost construite exclusiv din cărămizi şi piese LEGO.

În total, s-au folosit 58 de tipuri de piese fabricate special pentru realizarea modelului.

Modelul este echipat cu vitezometru funcţional, faruri şi stopuri, volan detaşabil şi pedale de frână, toate complet funcţionale. Pentru a-l construi, a fost nevoie de 339 tipuri de piese şi de peste 13.000 ore de muncă.

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6x6 nu e în stare să urce o mică rampă - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.