Bugatti EB 16.4 Veyron "Pur Sang"

Este tot un Veyron, ediţie specială limitată, mai fascinant şi mai strălucitor. Iar cele 5 exemplare programate a fi produse s-au vândut imediat la Frankfurt.

Bugatti EB 16.4 Veyron "Pur Sang" Bugatti EB 16.4 Veyron "Pur Sang"

UPDATE: Bugatti a anunţat că toate cele 5 unităţi ale ediţiei ultra exclusive Bugatti EB 16.4 Veyron Pur Sang, fiecare în valoare de 1,4 milioane de euro (preţ fară taxe), au fost vândute în primele 24 de ore de la lansare, în cadrul Salonului de la Frankfurt. Oare câte alte ediţii hyper exclusive şi hypervaloroase vor mai urma?

------------------------------------------------
Cu Bugatti EB 16.4 Veyron Pur Sang compania continuă o tradiţie ce a produs adevarate legende precum T57 SC Atlantic dar şi numeroase versiuni de T41 Royale. Ca şi atunci, Bugatii este un simbol de ată, design şi tehnologie, astfel încât ultima creaţie a inginerilor mărcii devine practic o operă de artă prin suma părţilor componente. EB 16.4 Veyron Pur Sang se deosebeşte de un model obişnuit prin lipsa vopselei.

Ideea le-a venit designerilor atunci când au vizitat uzina Bugatti din Molsheim şi au realizat cât de frumoasă este structura principală a masinii. Astfel, noul Veyron rămâne bicolor, dar cu cele două nuanţe date de materialele folosite. Fibra de carbon este ideala pentru a realiza monococa unui bolid de o asemenea putere, asigurând un şasiu suficient de rigid la solicitările de pe pistă, dar şi foarte sigur în cazul unui impact. Aluminiul dă a doua culoare a noului model Bugatti, fiind folosit la realizarea caroseriei în mare parte datorita greutăţii reduse pe care o posedă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.