Bugatti EB110 Super Sport fost al lui Schumacher de vânzare

Colecţionarii ar trebui să fie pe fază acum unul dintre fostele automobile ale lui Michael Schumacher, un foarte rar Bugatti EB 110 SS fiind scos la vânzare.

Bugatti EB110 Super Sport fost al lui Schumacher de vânzare Bugatti EB110 Super Sport fost al lui Schumacher de vânzare

Michael Schumacher fără îndoială se pricepe la maşini, iar dacă deţine o maşină înseamnă că acel model merită cu adevărat. Colecţia sa de maşini trebuie să fie impresionantă, atât de impresionată încât nimeni nu ştie câte are cu exactitate. Ştim doar că se întinde de la Fiat 500 modelul clasic, până la extremul Ferrari FXX. Din colecţia sa a făcut parte şi acest Bugatti EB 110 Super Sport, pus la vânzare de curând pe JamesList.

Doar 31 de astfel de modele au fost fabricate între 1991 şi 1995, fiind predecesorul direct al lui Veyron. Exemplarul lui Schumacher este fabricat în 1994 are la bord 4627 km şi i-a aparţinut germanului până în 2003 atunci când l-a vândut către Modena Motorsport. Chiar dacă are o vechime de 15 ani este un supercar pur sânge, putând atinge 100 km/h în doar 3,2 secunde şi o viteză maximă de 348 km/h, având 611 CP, o valoare impresionantă pentru acea perioadă.

Deşi vânzătorul spune că este în stare perfectă şi că arată mai bine decât unul nou, ceea ce este probabil adevărat, Modena Motorsport fiind specializaţi în restaurări, Schumacher a avut un accident cu acest bolid în 1996. Nu a fost ceva grav, ci o coliziune uşoară cu un camion, pusă pe seama frânelor nu foarte eficiente, după cum spunea Schumy la acea vreme. Preţul este unul foarte exclusivist de 600.000 euro şi automobilul se găseşte în prezent într-un garaj din Koln.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.