Bugatti Elijah 1 Concept

Se spune că Bugatti vrea să lanseze pe piaţa auto un nou model până în 2011 sau 2012. Dar până atunci, vă prezentăm câteva imagini cu noul concept Bugatti Elijah 1, realizat de designer-ul Greg Hall.

Bugatti Elijah 1 Concept Bugatti Elijah 1 Concept

Cu toate că pare mai lung şi garda la sol mai joasă, conceptul Bugatti Elijah 1 se aseamănă foarte mult cu predecesorul său, Veyron. Conceptul se diferenţiază de Veyron prin partea frontală mai bombată şi mai agresivă, iar spatele este aplatizat pentru a favoriza efectul de apăsare aerodinamică.

Deocamdată, Bugatti Elijah 1 este un concept prezent doar în forma 3D. Până acum nu s-a precizat de ce motorizare va dispune acest concept şi modul cum va fi amplasat. Nu există nici măcar informaţii dacă acest concept va vedea lumina standurilor de prezentare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.