Bugatti Galibier ne pregăteşte schimbări

Cel mai luxos Bugatti din istorie va fi prezentat anul acesta, dar într-o formă diferită faţă de conceptul prezentat în urmă cu doi ani.

Bugatti Galibier ne pregăteşte schimbări Bugatti Galibier ne pregăteşte schimbări

Prezentat în urmă cu doi ani, la Salonul Auto Frankfurt, Bugatti 16 C Galibier Concept prefigurează al doilea model din gama producătorului franco-german. Caroseria sa cu patru portiere îl îndreptăţeşte să se considere un rival invincibil pentru cele mai luxoase limuzine de pe piaţă, cum ar fi Rolls-Royce Phantom sau Bentley Mulsanne.

Potrivit lui Wolfgang Durheimer, boss-ul Bugatti, Galibier a ajuns deja în al doilea stadiu al elaborării designului său final, însă o mare parte din elementele cunoscute deja vor fi schimbate. Este vorba, în special, de partea din spate a maşinii şi de spaţiul pasagerilor, care vor putea intra şi ieşi mai uşor din maşină, datorită revizuirii designului lui Galibier.

Programat să fie prezentat publicului larg până la sfârşitul anului, cel mai luxos Bugatti al vremurilor noastre va fi puţin mai lung decât conceptul iniţial, iar cei doar 987 CP ai acestuia vor fi surclasaţi de cei peste 1000 ai modelului de serie. Cei de la Bugatti declară că jumătate din posesorii de Veyron au facut deja cunoştinţă cu Galibier, iar modificările prezente pe versiunea de serie a navei amiral au fost sugerate de aceştia. Un singur lucru va rămâne neschimbat, din fericire: motorul W16 supraalimentat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.