Bugatti Grand Tour 2015 - Veyronurile au invadat Croaţia şi Muntenegru. GALERIE FOTO

Posesorii de Bugatti Veyron din Europa au evadat într-un concediu de vis alături de hipermaşinile lor. Au mers în Croaţia şi Muntenegru în ceea ce se numeşte Bugatti Grand Tour, adică un eveniment care nu trece neobservat.

Bugatti Grand Tour 2015 - Veyronurile au invadat Croaţia şi Muntenegru. GALERIE FOTO Bugatti Grand Tour 2015 - Veyronurile au invadat Croaţia şi Muntenegru. GALERIE FOTO

Tu cum ai reacţiona dacă ai vedea cel puţin opt Bugatti-uri Veyron venind spre tine? Noi nu suntem prea siguri de felul în care ar decurge întâlnirea, însă ne putem imagina că ar fi o combinaţie de fericire, admiraţie şi ură.

Am întrebat fiindcă în 2015, la fel ca în fiecare an, producătorul francez Bugatti a organizat ceea ce se numeşte Bugatti Grand Tour, iar de data asta posesorii de Veyronuri din Europa (şi nu numai) au poposit în Croaţia şi Muntenegru, unde au dat peste orăşele străvechi superbe, peisaje de neuitat şi drumuri grozave.

O fi rău? Dacă nu eşti sigur cum să răspunzi la întrebarea asta, aruncă o privire în galeria foto. Poate te hotărăşti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.