Bugatti şi Bentley produc maşini din clasa mini? Slavă Domnului, nu - FOTO

În 2010 Aston Martin a încercat ceva asemănător ...

Bugatti şi Bentley produc maşini din clasa mini? Slavă Domnului, nu - FOTO Bugatti şi Bentley produc maşini din clasa mini? Slavă Domnului, nu - FOTO

 În 2010 Aston Martin a încercat ceva asemănător cu Cygnet, dar, din fericire, a fost doar o încercare, şi nu ne-a mai fost dat să vedem astfel de „blasfemii”. Asta până acum, când cineva s-a gândit să deseneze variantele „de oraş” pentru Rolls-Royce Phantom, McLaren 720S, Lamborghini Aventador S, Koenigsegg Agera, Ferrari 812 Superfast, Bugatti Chiron şi Bentley Bentayga. Prin maşini de oraş ne referim la cele din clasa mini. Chiar dacă sunt printre cele mai bine vândute, nu ar trebui să le amestecăm cu cele din clasa premium. 

Însă, având în vedere că sunt doar nişte randări, putem răsufla uşuraţi pentru că nu ne vom întâlni niciodată cu ele pe stradă. 

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.