Bugatti Veyron accident

Zilnic se produc numeroase accidente în întreaga lume. Însă, nu în fiecare zi un Bugatti Veyron îşi găseşte vocaţiile agrare şi intră pe ogor.

Bugatti Veyron accident Bugatti Veyron accident

Peisaj atipic pentru VeyronCu doar câteva sute de exemplare vândute, accidentele cu Bugatti Veyron devin adevărate ştiri de interes general. Escapada acestui supercar va genera probabil destule discuţii, asupra modului în care modelul a luat-o pe arătură la propriu. de fapt, totul s-a întâmplat din cauza vitezei excesive, şoferul pierzând controlul într-o curbă, zburând prin şanţ şi sfârşind într-un lan de porumb.

Deşi pozele nu excelează la calitate, se poate observa că daunele sunt destul de însemnate şi nota de plată va cântări greu. Dintre elementele deteriorate se observă o aripă stânga serios remodelată, partea inferioară a botului maşini bine " bărbierit" şi parbrizul crăpat. Şi astea sunt doar stricăciunile vizibile, cele mecanice suferite sub tablă putând fi mult mai importante. Nefericitul episod s-a desfăşurat în West Berkshire, Marea Britanie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.