Bugatti Veyron, călcat în picioare de Soufiante Touzani, de dragul advertisingului [VIDEO]

Serios acum, ghiceşte cineva la ce se face reclamă aici? La Bugatti Veyron în niciun caz...

Bugatti Veyron, călcat în picioare de Soufiante Touzani, de dragul advertisingului [VIDEO] Bugatti Veyron, călcat în picioare de Soufiante Touzani, de dragul advertisingului [VIDEO]

Trust este un magazin englez de electronice şi accesorii. Soufiane Touzani este un fotbalist „freestyle” - nu mă pricep la fotbal, s-ar putea nici să nu existe aşa ceva. Iar Bugatti Veyron (încă) este reprezentarea opulenţei în lumea supercarurilor.

Nu ştim cum au ajuns publicitarii responsabili de această reclamă să considere că ar fi o idee bună să promovezi un turneu prin a urca starul showului să facă ghiduşii pe maşină. Care este... care este sensul? Dacă nu ţi-aş fi zis care este mesajul spotului de promovare, ai fi înţeles singur care este? Eu recunosc că m-am uitat la descrierea clipului. 

Asta ne aduce aminte de reclama celor de la rag & bone, care au strivit un Porsche 911 clasic, de dragul advertisingului. Pentru că artă şi pentru că new wave hipsters.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.