Bugatti Veyron de 2 milioane de dolari, lovit de altă maşina imediat ce a ieşit din showroom - VIDEO

Un Bugatti Veyron a fost implicat într-un accident la scurt timp după ce proprietarul plecase cu ea de la dealer, informează Huffington Post.

Bugatti Veyron de 2 milioane de dolari, lovit de altă maşina imediat ce a ieşit din showroom - VIDEO Bugatti Veyron de 2 milioane de dolari, lovit de altă maşina imediat ce a ieşit din showroom - VIDEO

Un Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport a fost implicat într-un accident la scurt timp după ce proprietarul plecase cu ea de la dealer, informează Huffington Post.

Maşina de 2 milioane de dolari aparţine actorului Tracy Morgan, iar acesta a fost lovit în trafic de o femeie aflată la volanul unei Honda CR-V.

Accidentul a avut loc imediat ce actorul plecase cu ea de la dealer, iar în urma lui nimeni nu a fost rănit.

Femeia a făcut o curbă la dreapta şi a lovit Bugatti-ul lui Morgan.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport are un motor de 8 litri care produce 1001 cai-putere şi un cuplu maxim de 1250 Nm. Modelul este echipat cu o transmisie DSG cu 7 trepte, iar sprintul 0-100 km/oră se realizează în 2,7 secunde. Viteza maximă a acestui model este 407 km/oră.

Premiera mondială a acestui model a avut loc în 2006 la Pebble Beach, California, iar primul model a fost scos la licitaţie şi s-a vândut cu peste 3 milione de dolari.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.