Bugatti Veyron de vânzare la noi!

Firma Prestige Car a scos la vânzare automobilul Bugatti Veyron coupe la un preţ de aproape 1,6 milioane de euro.

Bugatti Veyron de vânzare la noi! Bugatti Veyron de vânzare la noi!
Una dintre cele mai scumpe maşini din lume, Bugatti Veyron, poate fi cumpărară şi în România. Automobilul, scos la vânzare de către firma Prestige Car, este disponibil la un preţ de 1.582.250 de euro, conform anunţului apărut recent în secţiunea de piaţă promotor.ro.

Automobilul este proiectat să atingă o viteză maximă de 407 km/h, datorittă motorului cu o capacitate de 7.993 cmc şi care dezvoltă 1.001 CP. Firma Prestige Car a primit deja o ofertă pentru noul Bugatti Veyron, de la un om de afaceri, care oferă un teren în Bucureşti, în schimbul supercarului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.