Bugatti Veyron Grand Sport pentru Dubai Motor Show

Bugatti s-a prezentat la Dubai Motor Show cu trei interpretări ceva mai speciale ale aceluiaşi model – Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport. Nimeni nu poate neglija piaţa unde se găsesc cei mai excentrici clienţi.

Bugatti Veyron Grand Sport pentru Dubai Motor Show Bugatti Veyron Grand Sport pentru Dubai Motor Show

Primul model expus este pe undeva un omagiu adus lui Ettore Bugatti. Acesta este livrat în galben şi negru, culorile preferate ale părintelui mărcii franceze. Interiorul este finisat cu piele de culoare galbenă şi fibră de carbon. Acest model costă 1,58 milioane euro.

Al doilea model respectă reţeta cromatică a primului exemplar, este livrat tot în două nuanţe. Fibra de carbon a părţii superioare vine într-o nuanţă de albastru, în timp ce zona inferioară este îmbrăcată în aluminiu. Atât grila frontală cât şi prizele de admisie sunt finisate tot în aluminiu. Interiorul este un cocktail de piele albastră şi portocalie plus fibră de carbon albastră. Acest exemplar doar pentru modica sumă de 1,74 milioane euro.

Al treilea exemplar marchează o premieră, fibra de carbon de culoare verde. Tot un model în două nuanţe. Verde şi argintiul aluminiului prezent pe aripi şi portiere şi oglinzile retrovizoare exterioare. Pentru un plus de eleganţă şi armonie, oglinda retrovizoare de la interior şi sigla spate sunt îmbrăcate tot în aluminiu. Acest exemplar poate fi achiziţionat, dacă nu a fost deja cumpărat, tot pentru suma de 1,74 milioane euro. Bugatti va produce Veyron 16.4 Grand Sport doar în 150 exemplare, 45 fiind deja vândute. Mai sunt doar 105 exemplare disponibile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.