Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, pregătit de Geneva 2012

Cea mai puternică decapotabilă din lume a fost prezentată de Bugatti la salonul auto elveţian, unde şi-a etalat cei 1.200 CP.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, pregătit de Geneva 2012 Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, pregătit de Geneva 2012

Ce rezultă din combinaţia din Bugatti Veyron Grand Sport şi Super Sport. Ei bine, modelul nu se numeşte Grand Super Sport, ci Grand Sport Vitesse şi este cel mai puternic cabriolet de pe Planetă, având în vedere cei 1.200 CP ai motorului său W16 de opt litri.

Maşina preia eleganţa versiunii decapotabile a deja celebrului Bugatti Veyron, dar adaugă pachetul de îmbunătăţiri radicale prezente pe nemilosul Super Sport. Cei 1.200 CP sunt livraţi la o turaţie de 6.400 rpm, în timp ce cuplul maxim atinge valoarea de 1.500 Nm în intervalul de turaţii 3.000 rpm - 5.000 rpm. Graţie acestor performanţe motorul este capabil să ridice acul vitezometrului la 410 km/h. Pentru a atinge 100 de km/h sunt necesare doar 2,6 secunde. 200 km/h sunt atinşi în 7,1 secunde, iar pentru 300 km/h sunt necesarea doar 16 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.