Bugatti Veyron, într-o ipostază... inedită, pe Nürburgring [VIDEO]

În pregătirea urmaşului lui Veyron, Bugatti a trimis un model să se... plimbe pe Nürburgring.

Bugatti Veyron, într-o ipostază... inedită, pe Nürburgring [VIDEO] Bugatti Veyron, într-o ipostază... inedită, pe Nürburgring [VIDEO]

Deja ştim că Bugatti pregăteşte un urmaş pentru iconicul Veyron. După ce La Finale şi-a luat „rămas bun!” în stilu-i opulent, Bugatti a confirmat că un nou hypercar se află în procesul de dezvoltare.

Apoi vedem asta - cea mai stranie ipostază în care am surprins un Bugatti. Ceea ce pare nimic altceva decât un Veyron Grand Vitesse plimbându-se pe Nürburgring este, de fapt, un prim prototip al lui Chiron... plimbându-se pe Nürburgring. 

SPECIAL: Istoria Bugatti: geniul lui Ettore Bugatti – Le Patron

Asta înseamnă că, în scurt timp, îl vom vedea şi la capacitate maximă, imediat ce inginerii Bugatti vor stabili care este aceea. Bun!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.