Bugatti Veyron oglindă

Modelul din această poză este un Bugatti Veyron cu o caroserie finisată să se comporte precum o oglindă. Dar nu este în Dubai. Nu este în SUA şi nici în Rusia.

Bugatti Veyron oglindă Bugatti Veyron oglindă

De fapt, modelul este realizat de către artistul Olaf Nicolai şi este expus în noul pavilion Autostadt al constructorului Volkwagen situat în Wolfsburg, Germania, ce s-a redeschis pe 31 octombrie. Cele mai importante modele ale grupului german sunt expuse într-o zonă specială alcătuită din numeroase oglinzi.

Aşadar, dacă Volkswagen va vinde vreodata acest model, unde credeşi că o să ajungă? Dubai? Moscova? Las Vegas?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.