Bugatti Veyron Spider

Anul viitor, Bugatti Veyron Spider, varianta decapotabilă a celebrului hypercar în valoare de un milion de dolari, îşi va face apariţia pe străzile publice. Deja lista de comenzi s-a închis!

Bugatti Veyron Spider Bugatti Veyron Spider
Conform ultimelor noutăţi, seria limitată de 80 de modele în varianta cabrio a hypercarului Bugatti Veyron s-a vândut deja. Cumpărătorii se vor putea bucura de calităţile noului model Spider chiar de la începutul anului viitor. Fiind cabrio, modelul Veyron Spider va necesita câteva schimbări, printre care limitatorul de viteză la 340 km/h şi lipsa hardtopului, care nu poate fi luat la drum.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.