Bugatti Veyron Super Sport ne arată (din nou) de ce este maşinăria supremă

„Dragi celelalte hypercaruri, vă mulţumesc pentru străduinţă, însă trebuie să vă reamintesc că sunteţi încă departe de mine în ierarhie.” Bugatti Veyron. Da, probabil că asta ar spune. Iată-l în acţiune!

Bugatti Veyron Super Sport ne arată (din nou) de ce este maşinăria supremă Bugatti Veyron Super Sport ne arată (din nou) de ce este maşinăria supremă

Cu toate că are deja nouă ani de când este pe piaţă şi deja se pregăteşte să fie înlocuit, Veyron încă este sinonim cu „maximum”: fie că vorbeşti de preţ, fie că vorbeşti de performanţe, Veyron încă e rege. 

În cadrul Sun Valley Road Rally 2014, desfăşurat în Idaho, oficialii au închis o porţiune de drum public, lăsând concurenţii să se desfăşoare în voie. Iar un Super Sport Pur Blanc şi-a pus la lucru cei 1.200 de cai-putere şi aerodinamica pentru a se lupta cu fizica. Rezultatul: o viteză de trecere de 396,5 km/h.

Cu ideea unui Bugatti Veyron de a flirta cu pragul de 400 km/h suntem obişnuiţi (deh, am avut nouă ani la dispoziţie), însă sunetul pe care îl produce şi mişcarea efectivă ne lasă cu gura căscată încă. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.