Bugatti Veyron Targa

Volkswagen a confirmat faptul că se lucrează deja la o versiune Targa a hypercarului francez, ce se va asambla într-o serie limitată de maxim 80 de exemplare.

Bugatti Veyron Targa Bugatti Veyron Targa
Deși zvonuri cu privire la apariția unui asemenea model au existat încă de la lansarea Veyronului, abia de curând purtătorul de cuvând Bugatti, Georges Keller, a confirmat că se lucrează la un model decapotabil. Soluția aleasă pentru acesta va fi aproape sigur una de tip targa, din lipsa spațiului de depozitare pentru un plafon pliabil.

În schimb va exista un fel de acoperiș de urgență, care va putea fi montat în cazuri de necesitate. Un alt motiv pentru care soluția targa este singura posibilă este reprezentat[ şi de siguranța necesară, în cazul unei răsturnări rigiditatea caroseriei trebuind să fie maximă. Bugatti a repetat deseori că numărul maxim de exemplare coupe ce vor fi asamblate va fi de 300, din care 220 au fost deja livrate. În ceea ce privește modelul decapotabil, se estimează că seria va fi limitată la un număr maxim de 80 de unități.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.