Bugetul programului Rabla Clasic 2018 pentru persoane fizice s-a epuizat

Au fost suficiente doar ...

Bugetul programului Rabla Clasic 2018 pentru persoane fizice s-a epuizat
Bugetul programului Rabla Clasic 2018 pentru persoane fizice s-a epuizat

Doar două săptămâni au fost suficiente pentru a epuiza voucherele din Programul 'Rabla Clasic' 2018 pentru persoane fizice. Acestea s-au terminat încă de la sfârşitul lunii martie, la numai două săptămâni după demararea sesiunii din acest an. Adevărul.ro a precizat că o viitoare suplimentare de buget se va concretiza în măsura în care bugetul de venituri şi cheltuieli al Administraţiei Fondului pentru Mediu va permite acest lucru. 

Suma alocată pentru 2018 a fost de 133.000 mii lei, din care 113.000 mii lei pentru persoane fizice şi 20.000 mii lei pentru persoane juridice. Suma aprobată pentru persoanele fizice s-a epuizat în 30.03.2018.

În ceea ce priveşte situaţia în cazul extensiei „Rabla Plus”, datele AFM arată că, în prezent, mai sunt disponibile vouchere în valoare de 10,275 milioane de lei, din totalul de 50 de milioane de lei alocat la începutul sesiunii din acest an a programului.

Ediţia cu numărul 15 a Programului „Rabla” a demarat în data de 15 martie 2018, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, cu două luni mai devreme faţă de sesiunea din 2017, bugetul alocat fiind de 253 de milioane de lei. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.