Buick Excelle - Surprins necamuflat

Buick se pregăteşte să ne prezinte cel mai nou model, un sedan din clasa compactă ce va fi prezentat, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Beijing.

Buick Excelle - Surprins necamuflat Buick Excelle - Surprins necamuflat

Interior de AstraPentru că piaţa chineză este una foarte importantă pentru General Motors, grupul american a decis să lanseze unele modele în premieră în China, cum ar fi de exemplu acest Buick Excelle. Pornindu-se de la platforma tehnică furnizată de noul Opel Astra, americanii prezintă acum un sedan de clasă compactă cu un aspect interesant şi cu o gama de motorizări pe măsură.

Printre propulsoare este foarte probabil să regăsim şi viitorul 1.6 turbo de 180 CP. Premiera noului model va avea loc cel mai probabil la Salonul Auto de la Beijing din aceasta lună, pentru ca Buick Excelle să ajungă în SUA anul viitor. Viitorul Opel Astra Sedan va împrumuta şi el o mare parte din aspectul noului model, cel mai probabil mulţumindu-se cu schimbări minore.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.