Buick Riviera Concept

Buick Riviera Concept, creaţie a centrului tehnic GM Pan Asia, va debuta în curând cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Buick Riviera Concept Buick Riviera Concept

Maşina este un coupe veritabil şi reprezintă o avanpremieră a designului care va fi urmat în viitor de către Buick. Deşi stilul folosit a fost anunţat ca fiind unul global, nu se ştie în ce măsură detaliile regăsite pe noul concept se vor afla pe viitoarele modele de serie asamblate pe continentul american.

Forma coupeului este una foarte îndrazneaţă, cu linii fluide şi foarte aerodinamice. Evident, şansele ca noul concept să intre în producţia de serie sunt foarte mici, aspectul extrem de futurist prezentând maşina mai mult ca pe un exceciţiu de design. După terminarea show-ului chinez, Buick Riviera Concept Car va începe un tur al saloanelor internaţionale, ca un stindard al capacităţii de design al centrelor asiatice de design.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.