Bulgaria a fost refuzată în favoarea altei ţări pentru deschiderea unei fabrici Volkswagen

Fabrica va produce modele pentru VW, Skoda şi Seat.

Bulgaria a fost refuzată în favoarea altei ţări pentru deschiderea unei fabrici Volkswagen Bulgaria a fost refuzată în favoarea altei ţări pentru deschiderea unei fabrici Volkswagen

Volkswagen va construi o fabrică pentru mărcile grupului în Turcia, scrie Automotive News Europe.

Consiliul de supraveghere al companiei VW a ales locul pentru viitoarea fabrică. Aceasta se află în apropierea oraşului Izmir, asta după ce a fost refuzată o altă locaţie din Bulgaria.

Fabrica va construi maşini pentru VW, Skoda şi Seat. Aceasta va uşura sarcina fabricilor Skoda din Republica Cehă.

Rapoartele au arătat că fabrica va fi deschisă în 2022 - 2023 şi va avea o capacitate anuală de până la 350.000 de unităţi. Producţia va include SUV-urile compacte Skoda Karoq şi Seat Ateca.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.