Bunătăţi pe Transfăgărăşan: BMW Seria 6 Gran Coupé

Când vine vorba despre Transfăgărăşan, apoape că nici nu mai avem nevoie de vreun motiv ca să ne pierdem minute bune în faţa monitoarelor, vizionând filmuleţe făcute acolo. Iată, spre exemplu, clipul acesta de la BMW Blog.

Bunătăţi pe Transfăgărăşan: BMW Seria 6 Gran Coupé Bunătăţi pe Transfăgărăşan: BMW Seria 6 Gran Coupé

Sintagma „video pe Transfăgărăşan” ne stârneşte, într-un mod pur pavlovian, secreţii abundente ale glandelor salivare. Fie că ne uităm la filmuleţe create pe calculator, fie că vorbim despre supercaruri adevărate într-o filmare adevărată, ne place să vedem cum lumea „abuzează” de Transfăgărăşan. Până şi cei de la EVO Magazine au făcut filmări aici.

Iar vara aceasta, una dintre cele mai tari tipe din ţară s-a fugărit cu unul dintre cei mai tari tipi din ţară aici. Şi acum, cei de la BMW Blog au urcat pe binecunoscuta rută cu un BMW Seria 6 Gran Coupé.

Sperăm doar să mai vedem măcar câteva clipuri până la închiderea programului de anul acesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.