Burnout filmat în infraroşu? Probabil cea mai spectaculoasă chestie de astăzi

Ne întoarcem în raiul fumigen de la Summernauts pentru un experiment video nu altcumva decât spectaculos: un burnout filmat în infraroşu.

Burnout filmat în infraroşu? Probabil cea mai spectaculoasă chestie de astăzi Burnout filmat în infraroşu? Probabil cea mai spectaculoasă chestie de astăzi

În cazul în care îţi sună cunoscut Summernauts, dar nu ştii cu ce să-l asociezi, îţi spunem noi în mod succint: este festivalul australian în care cel mai bun prieten este motorul V8, iar cel mai mare duşman este anvelopa. Din când în când, acolo se înfăptuiesc recorduri mondiale

Acum nu avem parte de ceva demn de record mondial - cu toate că pneurile alea au rezistat eroic tratamentului -, ci de ceva fermecător: un burnout filmat în modul infraroşu. Enjoy, mate!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.