Burnouturile australienilor vor rămâne pe primul loc în inima noastră

Există o fascinaţie deosebită atunci când vine vorba de burnouturile venite din Down Under. Iar pozele acestea o imortalizează cât se poate de bine.

Burnouturile australienilor vor rămâne pe primul loc în inima noastră Burnouturile australienilor vor rămâne pe primul loc în inima noastră

Australienii sunt nişte ciudaţi. Aruncă bani buni pe Super Ute-urile lor - acele pick-up-uri cu motoare V8 şi sute de cai-putere -, trăiesc într-una dintre cele mai periculoase ţări din lume şi sunt în stare să suporte metri cubi de fum de anvelope topite. Aah, şi stabilesc recorduri mondiale la „burnout sincron”. Iar noi suntem genul de oameni atât de hipnotizaţi de proces încât ne uităm cu mare drag şi la cele care rulează invers, cu încetinitorul

Prin urmare, după ce am văzut aceste imagini semnate de Simon Davidson (de la Man of the World Magazine), nu putem decât să spunem că vor rămâne veşnic în memoria şi în inimile noastre. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.