Butoni exclusivi Alfred Dunhill

Alfred Dunhill a creat o pereche de butoni exclusivişti pentru cămaşă, care imită forma legendarului Ferrari Maranello 250 GTO din 1962.

Butoni exclusivi Alfred Dunhill Butoni exclusivi Alfred Dunhill
Alfred Dunhill a creat o serie limitată de butoni pentru cămaşă, denumită Provenance. Butonii sunt confecţionaţi din panourile originale de aluminiu care au existat pe 250 GTO Maranello. Preţul de achiziţie al acestora ridică şi mai mult pragul exclusivismului, suma pentru o pereche de butoni fiind de 1.800 de dolari. Cu toate că sunt foarte scumpi, butonii Provenance sunt un omagiu adus clasicului model Ferrari Maranello 250 GTO, fiind un produs născut din pasiune, pentru pasionaţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.