Buzău 2008 - penultima zi

Etapa de offroad Buzău 2008 este aproape de final. Vineri a fost ultima zi de cutreierat pe traseele din munţi, ceea ce a afectat suficient de multe vehicule şi participanţi. Sâmbătă are loc trialul, evenimentul cel mai aşteptat.

Buzău 2008 - penultima zi Buzău 2008 - penultima zi

Offroad Buzău 2008După cinci zile de concus, majoritatea maşinilor, motocicletelor şi ATV-urilor sunt încă întregi, dar aproape toţi participanţii au trecut prin momente destul de grele, traseele alese de organizatorii etapei de la Buzău fiind foarte tehnice. Vremea a fost însorită, lipsa ploii fiind oarecum benefică - altfel condiţiile de desfăşurare a curselor ar fi fost mult îngreunate.

offroad Buzău 2008 - spectacolVineri a fost înregistrat accidentul cel mai grav: un motociclist de la extrem a căzut pe mână şi a suferit o fractură deschisă, într-o zonă greu accesibilă. Din fericire, echipajul cel mai apropiat i-a acordat, în mod profesionist, primul ajutor până la sosirea ambulanţei BGS. Cea mai apreciată zi a fost considerată cea de joi, ale cărei trasee au fost foarte spectaculoase pentru participanţi, în timp ce vineri cea mai mare parte a traseelor au fost propice stilului rally-raid.

Mai multe informaţii şi aspecte despre etapa de la Buzău după centralizarea datelor oficiale şi a impresiilor participanţilor, după trialul de sâmbătă de la Mărăcineni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.