Buzău 2008 – penultima zi

Autor: Oraan Mărculescu acum 12 ani Știri

Offroad Buzău 2008După cinci zile de concus, majoritatea maşinilor, motocicletelor şi ATV-urilor sunt încă întregi, dar aproape toţi participanţii au trecut prin momente destul de grele, traseele alese de organizatorii etapei de la Buzău fiind foarte tehnice. Vremea a fost însorită, lipsa ploii fiind oarecum benefică – altfel condiţiile de desfăşurare a curselor ar fi fost mult îngreunate.

offroad Buzău 2008 - spectacolVineri a fost înregistrat accidentul cel mai grav: un motociclist de la extrem a căzut pe mână şi a suferit o fractură deschisă, într-o zonă greu accesibilă. Din fericire, echipajul cel mai apropiat i-a acordat, în mod profesionist, primul ajutor până la sosirea ambulanţei BGS. Cea mai apreciată zi a fost considerată cea de joi, ale cărei trasee au fost foarte spectaculoase pentru participanţi, în timp ce vineri cea mai mare parte a traseelor au fost propice stilului rally-raid.

Mai multe informaţii şi aspecte despre etapa de la Buzău după centralizarea datelor oficiale şi a impresiilor participanţilor, după trialul de sâmbătă de la Mărăcineni.Comentarii
Inchide