BYD vrea să cumpere Maybach?

Conform presei de specialitate din China, producătorul chinez BYD ar fii interesat să achiziţioneze marca de lux Maybach.

BYD vrea să cumpere Maybach? BYD vrea să cumpere Maybach?

Citând o sursă din interiorul companiei BYD, China Car Times anunţă că producătorul chinez ar intenţiona să cumpere marca Maybach de îndată ce aceasta ar fi disponibilă la vânzare.

Ţinând cont că, în acest moment, Maybach este trecută pe linie moartă din cauza crizei economice, este foarte probabil că Daimler va anunţa în curând punerea în vânzare a mărcii de lux.

Pe de altă parte, BYD cooperează în acest moment cu Daimler pentru a produce vehicule electrice destinate pieţei din China. Chinezii de la BYD sunt specializaţi pe maşini economice, dar sunt şi fruntaşii Chinei în materie de maşini electrice.

Aşa încât achiziţionarea unui brand ca Maybach le-ar asigura biletul de intrare pe pieţele din Europa şi America de Nord cu maşini electrice de lux, domeniu care se anunţă prolific în viitorul apropiat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.