Byton va produce o maşină electrică cu un ecran uriaş de 49 de inci – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Byton este un start-up care vrea să producă maşini electrice, iar recent firma a lansat o imagine care confirmă faptul că ecranul neobişnuit de mare care va fi prezent pe maşină, de 49 de inci, a ajuns în faza de producţie.

SUV-ul M-Byte va avea un ecran pe care vor fi proiectate imagini în mişcare pe aproape toată lungimea bordului. Luminozitatea acestuia se va ajusta în mod automat la trecerile de la lumină la întuneric. 

Mai mult decât atât, există un alt ecran (probabil fără posibilitatea de rotire) în centrul volanului, cu câteva butoane pentru setări pe lângă el. 

Chiar dacă este de admirat că Byton aduce ceva nou în domeniul maşinilor, nimic nu poate distrage atenţia mai mult decât nişte ecrane mari puse în faţa şoferului, spre deosebire de butoanele şi cadrele actuale care pot fi accesate fără a privi prea departe de drum. De asemenea, amprentele de pe aceste ecrane sunt inevitabile.

Automatizarea totală este scopul final al companiei. M-Byte va începe cu nivelul trei de automatizare, însă scopul final va fi nivelul cinci. Alexa de la Amazon va oferi controlul vocal, iar de pe maşină nu va lipsi nici recunoaşterea facială.

Gama de baterii de pe M-Byte va varia de la 71kWh (400 km) la 95kWh (aproximativ 500 de km). Puterea va fi de până la 469 de CP într-o versiune cu tracţiune integrală, ceea ce face ca M-Byte să fie mult mai rapid decât majoritatea maşinilor actuale. Preţ planificat va fi de aproximativ 34.000 de lire (aproximativ 38.000 de euro). 

Sursă: carthrottle.com

 Comentarii
Inchide