Ca să nu divorţeze, Ashton Kutcher i-a cumpărat soţiei sale o maşină hibrid!

În încercarea de a-şi salva căsnicia, Ashton Kucther i-a cumpărat cadou soţiei sale, Demi Moore, o maşină hibrid. Vezi aici despre ce cadou "motorizat" este vorba!

Ca să nu divorţeze, Ashton Kutcher i-a cumpărat soţiei sale o maşină hibrid! Ca să nu divorţeze, Ashton Kutcher i-a cumpărat soţiei sale o maşină hibrid!

După cum bine ştiţi deja, mariajul de peste 6 ani dintre Ashton Kutcher şi Demi Moore este pe cale de a lua sfârşit. Se pare că decizia de a divorţa îi aparţine lui Demi Moore care a aflat că soţul său, ar fi înşelat-o cu alte femei, mult mai tinere decât ea.

Pe de altă parte, Ashton Kutcher nu este hotărât să renunţe la frumoasa actriţă, acesta recurgând la a-i cumpăra cadouri de valoare, precum un Lexus LS 600h. Se pare ca Ashton ar fi scos din buzunar suma de 112.000 dolari pentru această limuzină hibrid. Cadoul a fost oferit cu ocazia zilei de naştere a lui Demi Moore, care a împlinit vârsta de 49 ani.

Din păcate, efortul lui Ashton Kutcher s-a dovedit unul inutil, Demi Moore semnând până la urmă actele de divorţ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.