Cadillac BLS devine european

Americanii de la Cadillac răspund preţului mare al combustibililor cu o nouă generaţie BLS mai economică, ce va folosi din plin motoare cu doar 4 cilindri.

Cadillac BLS devine european Cadillac BLS devine european

V8? Care V8? A, motorul ăla care se face prin alăturarea a două L4? V8-ul va deveni istorie şi asta vor şti nepoţii noştri despre ele. Sau asta speră cei de la Cadillac, care se văd loviţi puternic de consumurile mari şi recurg acum la soluţii drastice. Au ajuns până la momentul în care se discută dacă viitoarea generaţie BLS va avea doar motoare cu 4 cilindri în linie sau se va adopta şi un V6 măcar, aşa pentru vârful de gamă.

Noi le propunem să rămână la motoare cu 4 cilindri, injecţie directă şi supraalimentare. Şi cu puţin efort poate vor scoate o putere de 300 de CP dintr-un motor de 2.0 litri. Sau poate nu. Oricum, americanii vor ca viitoarea generaţie BLS chiar să conteze în bătălia cu Mercedes C-Class şi BMW Seria 3, aşa că o vor construi pe platforma Zeta modificată, cu o nouă suspensie şi transmisie pe puntea spate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.