Cadillac BLS Wagon - lansare mondială

Principala atracţie a standului Cadillac de la Salonului Auto de la Frankfurt va fi primul station wagon al mărcii, Cadillac BLS Wagon.

Cadillac BLS Wagon - lansare mondială Cadillac BLS Wagon - lansare mondială
Cadillac BLS Wagon nu este doar o premieră în materie de caroserie, noul model va dispune si de o motorizare de 2 litri alimentat cu biocombustibil. Pe lângă acesta va mai fi lansat şi un propulsor diesel de 180 CP.
Deasemenea, la standul Cadillac vor putea fi admirate modelele 2008 ale lui Cadillac CTS, Corvette cu o nouă motorizare V8, care dezvoltă 436 CP şi Autobot-ul RATCHET din filmul "Transformers".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.