Cadillac CT Coupe

Versiunea coupe a lui Cadillac CTS, prezentată de curând sub formă de concept la Salonul Auto de la Detroit, va intra în producţia de serie în iunie 2009.

Noul CT Coupe va păstra aceeaşi linie de design cu cea a conceptului CTS Coupe, intervenind doar câteva revizii minore la spoilerul spate şi mici modificări la aripile faţă. În ce priveşte partea tehnică, cei de la GM au hotărât ca acest model să dispună de motoarele V8 pe benzină, fiind construite similar ca şi motorul de 6,2 litri aflat în dotarea lui Chevrolet Corvette. Modelul de serie va ajunge în showroom-uri la începutul lui 2010.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.