Cadillac prezidenţial spionat

Obama a ieşit preşedintele Statelor Unite, este ştirea ce a făcut înconjurul lumii. În acest timp spionii auto au surprins modelul care îl va deservi pe primul preşedinte de culoare din istoria Americii.

Cadillac prezidenţial spionat Cadillac prezidenţial spionat

Cei de la G.M. , furnizorii tradiţionali de vehicule prezidenţiale pentru USA, pregătesc o viitoare fortăreaţă pe patru roţi, pentru Barack Obama, noul preşedinte al Statelor Unite. După cum se poate observa vehiculul, surprins în imagini de către cei de la Leftlanenews.com, este impresionant, cu proporţii considerabile şi mult blindaj.

Partea frontală împrumută farurile de la Cadillac Escalade, şi privind imaginea putem să anticipăm că acesst model este construit mai degrabă pe platforma unui SUV, decât pe a unei limuzine, pentru a putea face faţă considerabilei mase a blindajului. Sub capotă se speculează că se va afla un diesel de mari dimensiuni, semn că şi Casa Albă este afectată de preţurile mari la benzină.

Nu ştim deocamdată când va fi lansarea oficială a acestui model, însă este foarte posibil să îl vedem pe data de 20 ianuarie 2009, ziua în care Obama va fi investit în funcţia de preşedinte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.