”Cadou” de Moş Nicolae la japonezi: carambol cu 12 supercaruri!

În weekendul care tocmai s-a terminat, Japonia a trecut din nou printr-un şoc. Nu e vorba de vreo catastrofă nucleară, cutremur sau tsunami, ci de un carambol în care şi-au ”pierdut viaţa” opt Ferrari, trei Mercedes-Benz şi un Lamborghini.

Carambolul s-a petrecut pe autostrada dintre Hiroshima şi Kyushu, unde un grup de milionari care făceau parte dintrun club Ferrari şi-a văzut întreruptă distracţia de către unul dintre şoferi. Acesta se pare că a pierdut controlul maşinii după ce a derapat pe carosabilul umed, s-a izbit violent de barele de pe margine, iar restul maşinilor nu au mai putut evita coliziunea în lanţ.

În total, în carambolul din Japonia au fost implicate 14 maşini, dintre care opt Ferrari (printre care câteva modele de colecţie, F355S, F430S sau F512), trei Mercedes-Benz, un Lamborghini Diablo, un Nissan Skyline şi o Toyota Prius. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită grav, iar autostrada a fost deblocatăde echipele de intervenţie în circa 6 ore.

Rămân, totuşi, victimele pe patru roţi - vedeţi în continuare cum arată bijuteriile italiene după acest carambol din Japonia:

Carambol cu 12 supercaruri in Japonia! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.