Cadou extravagant de crăciun pentru gameri: consola de jocuri Pinel&Pinel

Autor: Oraan Mărculescu 12 dec. 2012 Știri auto

Piaţa produselor de lux nu încetează să ne uimească prin noutăţile extravagante care apar tot timpul. Este şi cazul unui cadou demenţial pe care cei interesaţi îl pot cumpăra de la Neiman Marcus, pentru o sumă deloc mică: 90.000 USD (circa 70.000 euro).

Nu e vorba de vreun BMW M3 sau Mercedes-Benz CLS ori Audi Q7. Nicidecum. Suma de mai sus este cerută pentru… un simulator de jocuri. Unul exclusivist, deoarece vor fi produse doar 15! Şi, aşa cum se întâmplă la ediţiile limitate ale maşinilor, fiecare astfel de simuator va beneficia de o plachetă cu numărul de serie.

Ce primiţi pentru 70.000 euro? Pe lângă gradul ridicat de exclusivitate, vorbim de un monitor Sony 3D cu diagonala de 55 inci, cu patru perechi de ochelari 3D. Apoi pachetul include două scaune speciale, în stilul celor din Formula 1, pentru senzaţii cât mai tari când vă jucaţi la viteze demenţiale (pe ecran…).

Sistemul este de tipul PlayStation 3, având diverse tipuri de controlere, pentru toate tipurile de jocuri (în pachet sunt incluse 24 de jocuri), un volan Thrustmaster T500 Force Wheel, boxe şi microfoane, toate controlate prin Bluetooth.

Cei de la Neiman Marcus afirmă că, pentru fiecare set vândut, vor dona 3.000 de dolari în scop caritabil. Care e, probabil, ultimul lucru de care le va păsa gamerilor dispuşi să plătească atâta pentru acest simulator.

Ce ziceţi:

CUI ÎI RECOMANDAŢI ACEST CADOU EXTRAVAGANT DE CRĂCIUN?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide