Cadou pentru jubileul reginei - 81.000 de diamante pe un Peugeot RCZ

Cu ocazia sărbătoririi jubileului reginei Marii Britanii, două vedete ale unui reality-show englez au lansat o ediţie specială a coupe-ului Peugeot RCZ, ornat cu nu mai puţin de 81.000 de diamante.

Cele două vedete, Cara Kilbey şi Billi Mucklow, fac parte dintr-un reality-show difuzat în Marea Britanie, "The only Way is Essex". Asta e neinteresant în comparaţie cu ediţia special dedicată jubileului reginei realizată pe baza coupeului Peugeot RCZ: este vorba despre ornarea maşinii cu 81.000 de diamante!

Nici un fel de informaţie deocamdată despre preţul maşinii sau numărul de exemplare care vor fi produse. Va fi interesant, însă, de urmărit reacţia reginei dacă se va uita la videoul de mai jos...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.