Cadou pentru mama - o tură la Laguna Seca în Corvette Z06

Cum ar fi să oferiţi mamelor, ca şi cadou, o tură pe celebrul circuit Laguna Seca într-un Corvette Z06. Ca exemplu următiţi video-ul şi vedeţi reacţia protagonistei.

Poate că nu ar fi cadoul perfect, dar cu siguranţă senzaţiile trăite la bordul unei maşini puternice care rulează pe un circuit nu se compară cu absolut nimic. Satisfacţia va veni abia la sfârşit, atât pentru cel de la volan cât şi pentru mama sa, atunci când, mai în glumă, mai în serios, vor constata că i-au depăşit pe toţi.

Urmăriţi aici reacţia mamei celui de la volan...Printre ţipete şi ochi închişi, doamna din dreapta găseşte puterea să râdă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.