Cadouri Lamborghini

Nu multe persoane îşi pot permite un Lamborghini de sute de cai putere, însă pasionaţii cu buget redus îşi pot cumpară un set de cadouri de Crăciun original precum un bolid italian.

Cadouri Lamborghini Cadouri Lamborghini
Producătorul italian de automobile sport Lamborghini a introdus un pachet de cadouri în ediţie limitată ce cuprinde trei globuri ornamentale de brad, vopsite în portocaliul tipic Gallardo Superleggera , alături de trei lumânări în aceeaşi nuanţă imprimate de asemenea cu logoul Lamborghini pe lateral. Colecţia de Crăciun mai cuprinde un calendar pe 2008 şi 20 de felicitări ce prezintă Lamborghiniul Reventon de 1 milion de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.