Câinii-poliţişti din Moscova luptă împotriva parcărilor aiurea. Şi sunt super-simpatici

Probabil că nu o să te surprindă asta, însă şi în Moscova există probleme cu parcarea. Şi există şi şoferi ingenioşi. Însă Poliţia tocmai a găsit un canin pentru cojocul lor.

Câinii-poliţişti din Moscova luptă împotriva parcărilor aiurea. Şi sunt super-simpatici Câinii-poliţişti din Moscova luptă împotriva parcărilor aiurea. Şi sunt super-simpatici

Şoferii din Moscova au găsit o soluţie pentru a scăpa de amenzile de parcare. Aceştia îşi acoperă parţial numărul de înmatriculare, fiind pregătiţi să dea în judecată pe oricine care atinge maşina lor, în special pe agenţii de parcare a căror intenţie este de a dezvălui numărul întreg, pentru a trimite amendă vinovatului de drept.

În plus, nici camere de supraveghere care îi înlocuiesc pe lucrătorii de parcare nu vor putea să citească tot numărul. Şoferii din Moscova sunt peste măsură de ingenioşi, ştim.

Însă nici poliţiştii moscoviţi nu se lasă mai prejos, se pare. Apelând la aceleaşi tertipuri „tehnice”, aceştia au dresat câini care să îndepărteze bucăţile de hârtie, CD-urile sau alte obiecte puse intenţionat peste număr.

Nu poţi să dai în judecată un câine pentru că ţi-a smuls hârtia din număr, aşa-i?

În plus, oficialităţile ruse au menţionat că unităţile canine sunt dresate şi pentru a pune obiectele sustrase în coşuri de gunoi, pentru că trăim într-un oraş civilizat şi nu suntem animale să aruncăm cu gunoaie pe jos, nu?

Din fericire, la noi nu este nevoie de câini dresaţi, pentru că avem parcagii la tot pasul. Partea cu „din fericire” a fost cât se poate de ironică, desigur.

via Weird Russia

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.