Calendar Pirelli 2008

Prin prezentarea calendarului Pirelli 2008 la Shanghai, firma producătoare de cauciucuri a adus un mare omagiu Chinei. Pirelli Tyres România a prezentat pentru a doua oară consecutiv în România, celebrul calendar.

Calendar Pirelli 2008 Calendar Pirelli 2008
Străzile pitoreşti ale Concesiunii Franceze, superbele grădini ale Legaţiei Britanice, atmosfera intimă şi misterioasă din "interzisa" China, designul teraselor de ceai, toate fac parte din decorul shooting-ului foto. 23 de potrete (două pentru fiecare lună, cu excepţia lunii august care are doar unul) care "povestesc" de China antică fac acest calendar Pirelli să exprime frumuseţile Orientului plin de culoare.

Calendar Pirelli 2008Lansarea oficială a calendarului Pirelli a avut loc anul trecut, după patru zile de la deschiderea celei de a doua fabrici de pneuri Pirelli din Shandong. Patrick Demerchelier, maestrul fotografiilor portret care semnează pentru a doua oară celebrul calendar, (prima dată în 2005 la Rio de Janeiro) a declarat: "Şedinţele de casting au fost un amestec vizual fascinant între Vest şi Orient: un mix interesant de chipuri."

Doamnele care au ţinut capul de afiş al acestei ediţii sunt: Agyness Deane şi Lily Donaldson (Marea Britanie), Doutzen Kroes (Olanda), Cathrine McNeil şi Gemma Ward (Austria), Sacha Pivovarova (Rusia), Coco  Rocha (Irlanda), Caroline Trentini (Brazilia), Mo Wan Dan, Du Juan, Maggi Cheung (China).

Pirelii Tyres România a sărbătorit de curând un an de activitate pe piaţa românească. În octombrie 2006, Pirelli a deschis la Slatina o fabrică de anvelope din gama de lux, cu o investiţie inţială de aproximativ 170 milioane de euro. Unitatea este destinată producţiei de anvelope vârf de gamă pentru autoturisme şi SUV-uri, iar în timp va deveni unul dintre cele mai mari centre de producţie de anvelope pentru autoturisme, din lume.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.