Calendarul Klar Professional 2015 e făcut de români, pentru români

În fiecare an, Klar Professional publică un calendar care are ca temă principală automobilul. E şi normal, până la urmă, având în vedere că firma se ocupă cu vopsele auto. În 2015, calendarul a fost realizat de fotograful român Ciprian Mihai.

Calendarul Klar Professional 2015 e făcut de români, pentru români Calendarul Klar Professional 2015 e făcut de români, pentru români

Ediţia din 2015 a calendarului Klar Professional a fost realizată de fotograful român Ciprian Mihai, acelaşi care a realizat imaginea din spatele reclamei la noul BMW X6.

Fiecare lună pune în prim-plan un automobil care a fost imortalizat într-un context recognoscibil din Bucureşti sau din ţară: Piaţa Mică din Sibiu, Palatul Regal, Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, Gara Sinaia sau Casa Presei Libere.

„Ideea principală a ediţiei 2015 a calendarului KLAR este legată de pasiunea pentru automobile, pasiunea pentru culoare şi pentru detaliu. Am căutat să surprindem cultura auto locală şi frumuseţea locaţiilor din întreaga Românie, în întreaga ei diversitate”, au declarat reprezentanţii Policolor Automotive.

Găseşti toate fotografiile în GALERIA FOTO a acestui material.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.