Calendarul Pirelli 2009

Pirelli a lansat noul calendar pentru anul 2009, ce îşi va face loc în curând pe un număr limitat de birouri ale persoanelor foarte importante din industria auto.

Calendarul Pirelli 2009 Calendarul Pirelli 2009

Un alt succes PirelliCu noua ediţie, Pirelli a renunţat practic la orice legătura cu civilizaţia şi industria auto şi a pornit într-o călătorie spre origini, în Africa. Mai exact în Botswana, acolo unde timp de 10 zile, celebrul fotograf Peter Beard, un fin cunoscător al Africii, a transpus în adevărată artă fotografică frumuseţea manechinelor şi a peisajelor.

Nu comentăm asupra fotografiilor, vă lăsăm pe voi să le descoperiţi în galeria foto. Şi dacă doriţi mai mult puteţi consulta site-ul Pirelli.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.