Calendarul Pirelli 2016 - Marea schimbare - GALERIE FOTO

Calendarul Pirelli este unul dintre cel mai faimoase publicaţii din lume, fiind tipărit şi trimis unei audienţe extrem de selecte.

Calendarul Pirelli 2016 - Marea schimbare -  GALERIE FOTO Calendarul Pirelli 2016 - Marea schimbare - GALERIE FOTO

 

 

Calendarul Pirelli este unul dintre cel mai faimoase publicaţii din lume, fiind tipărit şi trimis unei audienţe extrem de selecte. De obicei, este alcătuit din creaţii fotografice care includ unele dintre cele mai în vogă fotomodele.

Totuşi, în 2016, s-au hotărât să facă ceva diferit. În loc de imagini cu femei din industria modei sau a filmului, anul acesta s-au axat pe femei influente. Astfel, în calendar apar Serena Williams, Patti Smith sau Yoko Ono.

O selecţie de 7 fotografii găsiţi în GALERIA FOTO

Citeşte şi Ce PREŢURI are rivalul rusesc al Daciei Logan şi ce conţin versiunile de echipare - GALERIE FOTO

Citeşte şi VIDEO Noul Renault Megane, prezentat în detaliu - GALERIE FOTO

Citeşte şi Noul Fiat Tipo, concurentul care ”îi suflă în ceafă” Loganului. Prezentare şi GALERIE FOTO

Fotografa care stă în spatele proiectului este Annie Leibovitz, câştigătoarea multor premii şi un nume important în arta fotografică modernă.

Calendarul Pirelli s-a născut în 1964 şi a cunoscut un succes imediat, în ciuda faptului că a trecut şi prin perioade mai puţin faste.

Istoria calendarului poate fi împărţită în trei epoci principale. Prima decadă, din 1964 până în 1974, urmată de o întrerupere a publicării din cauza recesiunii mondiale cauzate de criza petrolului. A doua decadă, din 1984 până în 1994, în care calendarul a fost relansat şi a avut un succes din ce în ce mai mare. A treia decadă este delimitată din 1994 până în prezent, şi acoperă shimbarea mileniului, când "The Cal" a dobândit un statut cult ca lider în acest domeniu.

SERIA COMPLETĂ DE FOTOGRAFII O GĂSIŢI AICI

Citeşte şi Asta e cel mai ciudat număr de înmatriculare din România -  FOTO

Citeşte şi VIDEO A transformat o maşină banală într-un monstru, iar acum nu are rival

Citeşte şi ROMÂNIA LA VOLAN. Istoria Dacia, cel mai cunoscut brand românesc - VIDEO + FOTO

Citeşte şi VIDEO Maşină de lux, mistuită de flăcări în Bucureşti

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.