Calendarul VW Scirocco 2009

VW şi-a asociat imaginea cu candidatele la titlul “Germany Next Topmodel” în pomovarea noului model Scirocco, rezultând un calendar exclusivist.

Calendarul VW Scirocco 2009 Calendarul VW Scirocco 2009
Calendarul VW Scirocco 2009La realizarea calendarului, VW Scirocco nu a fost prezent în “carne şi oase”, cele şase topmodele din Germania pozând doar cu macheta de hârtie a modelului.

Sponsor principal al show-ului “Germany Next Top Model”, VW i-a oferit câştigătoarei Jennifer Hof unul din primele exemplare fabricate ale modelului Scirocco,
iar ocupantele locurilor 2 şi 3 au fost premiate cu câte un Polo Cross.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.