Cam aşa ar arăta un Chevrolet Camaro chel dacă americanii ar fi zgârciţi

Noul Chevrolet Camaro a fost lansat recent şi trebuie să spunem că arată foarte bine şi foarte american. Dar cum ar fi, oare, dacă General Motors ar aplica aceeaşi reţetă de costuri pe care o aplică la modele mult mai ieftine? Păi, lucrurile ar arăta ca în poza de mai jos.

Cam aşa ar arăta un Chevrolet Camaro chel dacă americanii ar fi zgârciţi Cam aşa ar arăta un Chevrolet Camaro chel dacă americanii ar fi zgârciţi

A şasea generaţie Chevrolet Camaro a debutat oficial în Statele Unite ale Americii şi promite să fie un coupe american foarte bun (până la proba contrarie). În mod normal, acest gen de maşină are destul de multe jucării chiar şi în echiparea de bază, dar designerul maghiar X-Tomi s-a gândit că ar fi un exerciţiu bun dacă şi-ar imagina cum ar arăta un Camaro în haine de maşină ieftină.

Mai exact, a înlocuit spoilerele vopsite în culoarea caroseriei cu bucăţi de plastic nevopsit, iar jantele strălucitoare din aliaj au fost schimbate cu un set de jante din tablă, aşa cum primeşti la o compactă în cel mai ieftin nivel de echipare.

Din fericire, Chevrolet nu va vinde aşa ceva în mod oficial, aşa că putem răsufla liniştiţi, ştiind că goana după bani nu va afecta prea curând dotările standard disponibile pe maşini care costă peste 30.000 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.